KRITI WELLNESS

Find your balance    •   You are limitless

Individanpassade

Kostråd & träningsprogram

online


Vi tror på att ett hälsosamt liv är ett lyckligt liv, att en hälsosam kropp kan bidra till ett hälsosamt sinne, och ett hälsosamt sinne bättre förutsättningar för en hälsosam kropp. Vi fokusera på fyra olika aspekter i livet:


• Kost

• Fysisk aktivitet

• Återhämting

• Stresshantering/Rutiner


Dessa går in i och påverkar varandra, och vi ser dem som fyra byggstenar för att uppnå balans i vardagen.

Vad är din största hälsoutmaning? Du kanske känner dig säker på de tre första, men har svårt med rutiner. Har kunskap inom ett område, men inte de övriga tre. Du kanske är säker på alla fyra, men i behov av stöttning för att åstadkomma en livsstilsförändring. 


Med vår hjälp får du ett individuellt anpassat kostprogram och träningsprogram för ett hälsosammare liv med veckovisa digitala uppföljningar. Vi jobbar tillsammans för att anpassa dessa till din vardag.

Kost- och träningsprogram tas fram utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet. 

TJÄNSTER


JUST NU: 35% rabatt på nedanstående tjänster då de beställs innan 2023-01-31 (i samband med eller efter en konsultation. Delbetalning mot är möjligt mot faktura.)


Individanpassat kostschema utifrån din målsättning och dina förutsättningar.


För att kunna tillgodose dina behov finns det olika tjänster att välja mellan och samtliga är digitala, nedan följer en beskrivning av dessa


Konsultation Onlinecoaching 25 min (0:-)

En 25 minuter lång digital konsultation där vi går igenom dina målästtningar och förutsättningar samt diskuterar vilken tjänst som passar dina behov bäst. Vid köp av ytterligare tjänst bjuds du på denna kostnad!


Kostanalys (499:-)

En kostanalys baserat på en matdagbok som du för under 3-5 dagar. Erhålls via mail. Denna tjänst inkluderar inte kostråd/kostschema eller träning.


Kostschema (999:-)

Kostanalys och kostschema anpassat efter din målsättning, erhålls via mail. Inkluderar en digital uppföljning varje vecka i 4 veckor. (Förnyelse kostschema 4 veckor 699:-)


Kostschema och fysisk aktivitet/träningsschema (1399:-)

Kostanalys, kostschema och fysisk aktivitet/träningsschema anpassat efter din målsättning, erhålls via mail.. Inkluderar en digital uppföljning varje vecka i 4 veckor (45 minuter). (Förnyelse kostschema och träningsprogram 999:-)


Samtliga priser är angivna med 25% moms. All betalning sker mot faktura (Swish kommer snart)

Obs! Avbokning sker senast 24 h innan bokad tid.

BOKA EN KONSULTATION


Svara på nedanstående formulär innan du bokar en konsultation/inför din bokade konsultation för att få ut så mycket som möjligt av mötet.

Det är kostnadsfritt och ej bindande att svara på formuläret.


En digital konsultation på 25 minuter kostar 299:-

Vid köp av tjänst bjuds du på denna kostnad!